Søk

 

Meld deg på Sosialarbeiderdagen 2019

Bli med på en spennende fagdag i anledning Den internasjonale sosialarbeiderdagen tirsdag 19.mars. Årets tema er "Sosiale problemer - ditt og mitt, eller vårt ansvar?"

Dagen markeres i VID Vitenskapelige Høgskoles lokaler i Oslo fra kl 10-15.30. Vi byr på spennende foredragsholdere fra forskningsmiljøet og arbeidshverdagen til sosialarbeidere. Det er Fellesorganisasjonen (FO),  FO-studentene, VID vitenskapelige høgskole og OsloMet - storbyuniversitetet som står bak markeringen.

Arrangementet er gratis og vi serverer lunsj og kaffe.. Både FOs medlemmer og andre er velkomne til å delta!

Meld deg på her

Den internasjonale sosialarbeiderdagen er initiert av FN og markeres over hele verden. 

Blant foredragsholderne er Magnus Dahlstedt og Philip Lalander. De er begge professorer i sosialt arbeid og underviser ved henholdsvis Universitetet i Linkøping og Universitetet i Malmø i Sverige. De er aktuelle med boken "Manifest - for et sosialt arbeid i tiden". Uteseksjonen fyller 50 år i år, og de skal fortelle om deres arbeid med oppsøkende sosialt arbeid.

Ellers vil også sosionom og AUF-leder Ina Libak snakke om hvordan hun bruker sosionomidentiteten sin i samfunnsengasjementet.

Mer informasjon om foredragsholdere og tema kommer!

LES MER: World Social Work Day 2019

Temaet for dagen internasjonalt er "Promoting the Importance of Human Relationships". I Norge er temaet "Sosiale problemer - ditt og mitt. eller vårt ansvar?"

Fellesorganisasjonen (FO), Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg, 0506 OSLO

kontor@fo.no | Tlf.: 91 91 99 16

Gå til nettversjonen