Søk

 

Valgkomiteen søker kandidater til Sentralstyret!

Er du sosionom eller vernepleierstudent og medlem av FO-Studentene? Da må du ta en titt på denne fantastiske muligheten!

 

FO-Studentenes sentralstyret har ledige verv som:

    - Sentralstyrets representant i Profesjonsrådet for Vernepleiere

    - Vara i Profesjonsrådet for vernepleiere

    - Vara i Profesjonsrådet for sosionomer

 

Er du interessert i å bidra til å fremme din profesjon i FO-Studentenes politiske arbeid? Vi ser etter deg som er engasjert og har lyst til å gjøre en forskjell i studietiden din! Det er behov for representant og varaer som kan sitte i Profesjonsrådene fra april til årsmøtet i november. Førstkommende møte er 6.-8. april. Det er planlagt en utenlandstur i slutten av juni, deltakelse på Arendalsuka 13.-18. august, leder- og nestledersamling 28.-30. september og årsmøte 23.-25. november. Det vil også bli avholdt flere styremøter på høstsemesteret som ikke er planlagt enda. Kandidater må påregne å være tilgjengelig for det meste av planlagte arrangementer og møter.

 

Om det er noe spørsmål utenom samlingene er det bare å ring eller sende mail leder av valgkomitéen, Kristin Furulund (93661935, kristin_furulund@yahoo.no).
 

Frist for å melde seg for valgkomiteen er 4. april 2018!

Valgkomitéen består av Kristin Furulund (f.h.) Ida Berg og Helene Harby. Deres jobb er å innstille kandidater til sentrale verv i FO-Studentene.

 

Fellesorganisasjonen (FO), Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg, 0506 OSLO

kontor@fo.no | Tlf.: 91 91 99 16

Gå til nettversjonen