Søk

 

Ny plasstillitsvalgt i interkommunal barneverntjeneste for Nesset, Sunndal og Tingvoll

Siv Janne Hammervold er ny plasstillitsvalgt for den interkommunale barneverntjenesten for Nesset, Sunndal og Tingvoll. Eller, helt ny er hun vel ikke, da hun ble valgt i april/mai. Kontaktinformasjon: Telefon: 40498411 Epost: siv-ham@hotmail.no / siv.janne.hammervold@sunndal.kommune.no

Siv Janne er gift, har 3 voksne barn og en Kooikerhund.  På fritiden blir det en del reising, i inn – og utland, med bobil. Det blir sykkelturer, og hun har også grønne fingre. Siv Janne liker å holde på i hagen og har både drivhus og skafferi. Sistnevnte er en grønn kjøkkenhage. Kortreist mat, med andre ord. 
Hun er sosionom fra Høgskolen i Volda og har ikke vært tillitsvalgt for FO tidligere. 

Hvorfor er det viktig for deg å være organisert i FO, Siv Janne? 
 - «Det er viktig å være organisert med tanke på gode arbeidsvilkår og lønn. Valget blir FO fordi det er arbeidsorganisasjonen for min utdanning som sosionom. Jeg er opptatt av likeverd og rettferdighet». 

Siv Janne sier videre at hun håper hun kan gjøre en god jobb som tillitsvalgt for sine FO- kollegaer i barneverntjenesten i Nesset, Sunndal og Tingvoll. 

Det er vi i FO Møre og Romsdal helt sikker på at Siv Janne vil gjøre, og vi ønsker henne velkommen inn i tillitsvalgtplattformen vår!

Publisert av: Torill Brunsvik, Fylkessekretær FO MR, 27.11.18
 

Fellesorganisasjonen (FO), Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg, 0506 OSLO

kontor@fo.no | Tlf.: 91 91 99 16

Gå til nettversjonen