Søk

 

Bli en av oss du også, meld deg inn i FO-Studentene!

FO organiserer om lag 27 000 barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere over hele landet. Av disse er mellom 2500-3000 studentmedlemmer.

Trygghet på jobb og i studietiden!

Som studentmedlem i FO er du sikret hjelp og støtte dersom det oppstår problemer på din arbeidsplass. I tillegg er
FO-studentene opptatt av trygghet i praksis og har fokus på yrkesskaderettigheter. Kort sagt; din trygghet er viktig!

Når du er studentmedlem hos oss får du tilsendt Fontene og Fontene forskning, to faglig spennende og oppdaterte tidsskrift. I tillegg til å være trygg på jobb og i studietiden, får du tilgang til et bredt utvalg av forsikringer gjennom fordelsprogrammet LO Favør. Noen er inkludert i medlemskapet og andre kan du kjøpe selv.

Som medlem har du en rekke medlemsfordeler. Noen får du automatisk når du melder deg inn, og andre du kan benytte deg av om du ønsker.

Sjekk ut alle fordelene på lofavør.no

Innboforsikring inkludert i medlemskapet

LOfavør Kollektiv hjem er den eneste innboforsikringen i Norge uten øvre forsikringssum. Det betyr at du kan få erstatning for alle tingene dine. Som student slipper du å betale egenandel ved skade over 1.000,-.

LOfavør Studentforsikring

For 952,- i året får du både reise- og ulykkesforsikring i ett. Sammen med innboforsikringen (som du allerede har i medlemsskapet), er dette en super trygghetspakke. Forsikringen kan kjøpes hos vår samarbeidspartner SpareBank 1.

nyhet!

Nå finner du reiseforsikringsbeviset til denne forsikringen i vår app, så har du det alltid med deg.

Studentmedlemskapet er kostnadsfritt frem til nyttår, etter dette koster det kr. 250,- pr. halvår inkludert forsikringspremie.

Meld deg inn ved å send FOMEDLEM til 1960 eller trykk her!

Fellesorganisasjonen (FO), Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg, 0506 OSLO

kontor@fo.no | Tlf.: 91 91 99 16

Gå til nettversjonen