Søk

 

Kontakt FO-Studentene

Enkleste og raskeste måten å komme i kontakt med FO-Studentene er gjennom Studentrådgiver og/eller leder. Disse har sammen hovedansvaret for den daglige driften av FO-Studentene og er til enhver tid oppdatert på hva som skjer.

Mari Lilleng

Studentrådgiver

Har det daglige ansvaret for FO-Studentene og kan svare på de fleste spørsmål som måtte være rettet til organiseringen. Hun vil også kunne henvise deg videre til riktige instanser om hun selv ikke kan svare på din henvendelse. Hun er tilgjengelig i løpet av ordinær kontortid og vil ringe deg opp igjen dersom hun ikke kan ta telefonen med en gang.

909 46 910 | Send mail

 

Sunniva Roumimper
Studentrådgiver

Er i permisjon

902 11 546 | Send mail

 

Kristin Aldridge

FO-Studentenes Leder

Er ansvarlig for den daglige driften av FO-Studentene og er rette kvinnen å gå til med henvendelser om FO-Studentenes politikk, arbeidsoppgaver, samarbeid med andre organisasjoner og annet tilknyttet det daglige virket. Hun er heltidsstudent i tillegg til tillitsvalgt leder av FO-Studentene. Hun vil svare på henvendelser når hun er ledig.

909 77 626 | Send mail

 

FO Sentralbordet

Kan sette deg i kontakt med konsulenter som er ansvarlige for kontingent, giro, medlemskap og annet. Dersom du har spørsmål om mottatt giro, ditt medlemsskap i FO, dine fordeler som medlem eller annet så er det sentralbordet du skal henvende deg til.

91 91 99 16 | Send mail

 

Er du usikker på hvem du skal kontakte så tar du kontakt med Studentrådgiver eller sentralbordet

Fellesorganisasjonen (FO), Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg, 0506 OSLO

kontor@fo.no | Tlf.: 91 91 99 16

Gå til nettversjonen